“Azilanti“ u Narodnom pozorištu

Plakat„Azilanti“ – Miroljub Riki Nedović, Dragoslav Savić i Miroslav Jović pravo sa scene Off teatra „Treća polovina“, predstaviće se publici u niškom Narodnom pozorišu u subotu 26. januara od 21. Sat sa svojom novom predstavom.

Gangstarbajteri su nam se predstavili i otišli ali su naši ljudi sa različitim tipovima ličnosti ostali u Beču, koji su rešili da okušju sreću i traže azil. Tekst i režiju ove komedije apsurda potpisuje jedan od azilanata – Miroljub Riki Nedović, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni pozorišta svakog dana od 10 – 20 sati.

Posetioci koji su imali priliku da pogledaju premijeru ove predstave u decembru prošle godine je opisuju kao komediju  „sa varijantama: smešno i tužno, smešno i setno, smešno i do zla boga smešno“:

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *