Avgustvoska razmena knjiga

Izvor: Super radio

Izvor: Super radio

Tradiconalna, mesečna, razmena knjiga u Univerzitetskoj biblioteci „Nikola Tesla“ i ovog meseca biće održana. Kako kažu u biblioteci, ovomesečna razmena se održava „nešto ranije“ zbog letnjeg režima rada biblioteke.

Trampa knjiga, biće održana u dvorištu Banovine, u sredu 7.avgusta a pravila su i dalje ista. Naime, za svaku donetu knjigu, moguće je izabrati nešto iz fonda biblioteke sa polica.

Razmena je besplatna za sve zainteresovane,i to od 10 do 14 sati, a nije potrebno da budete član biblioteke da biste učestvovali u menjanju knjiga.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *