Autentičan gitarski zvuk u Feedback-u za vikend

Ovog vikenda u klubu Feedback očekuje nas pravi gitarski zvuk. Za kraj godine klub priprema autentično Feedback raspoloženje, alternativu u svojoj srži, mešavinu sijaset žanrova stopljenu u samo par bendova.

Petak je rezervisan za Straight Mickey and the Boyz uz podršku benda Hurleur. Od momaka iz Straight Mickey možete očekivati pravi sirovi beorgadski rock’n’roll kroz žestoku energiju na sceni koja uvlači publiku u sebe. Njihovo geslo: Prosečna dvocevka je prvobitno korišćena za lov na vukove. Njeni efekti su spektakularni.

Svi koji su ih slušali kažu da oni zaista jesu spektakularni. Svakako su jedan od najperspektivnijih novijih bendova i verujemo da se ovaj razulareni rokenrol ne sme propustiti.

Jedan od razloga da nam se u petak pridružite je i Hurleur, mladi ali veoma aktivan punk-rock bend iz Negotina. Imaju brojne nastupe iza sebe što po festivalima, što po klubovima, nedavno su objavili svoj prvi album.

Cena ulaznice je 300 dinara, pretprodaja – Vintage shop.

U subotu, možda još uvek ne tako poznato ime: Stoned Heads. Međutim kada shvatite da taj bend čine Željko Ljubić poznatiji kao Piti iz Goribora, Miloš Vojvodić iz Eyota i Marijan Maxa Cvetanović i Bojan Bojković iz NaissBlue (koji su takođe nedavno objavili album) znate da je subota u Feedbacku pravo vreme i mesto da upijete kombinaciju blues-a, jazz-a, drum’n’bass-a, trip-hop-a i ambijentala.

Pre i posle svirke muziku bira DJ Shit – Piti lično, tako da nema sumnje u kompletan ugođaj! Ulaz za ovaj događaj biće u vidu donacije.

Vidimo se!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *