Aplikacija Posao za mlade predstavljena na Super Radiju

Foto: Južne vesti

U petak, 30. novembra u Media i reform centru u Nišu održana je konferencija na kojoj je predstavljena nova mobilna aplikacija za zapošljavanje i podršku u profesionalnom usavršavanju mladih. Aplikacija „Posao za mlade – mobilni vodič“ nastala je sa namerom da se sadržaj plasiran na postojećoj platformi posaozamlade.rs dodatno približi mladima. Planirano je uvođenje noviteta i unapređenje trenutnih mogućnosti dostupnih na web platformi koja je sa radom počela pre godinu dana.

Aplikacija ima ulogu da ponudi mladima informacije o oglasima za posao, raspoloživim radnim mestima, mogućnostima za stručno usavršavanje, kao i da pruži konkretne savete na temu zapošljavanja, pokretanja sopstvenog posla, te ličnog i profesionalnog razvoja omladinske populacije.

Pokretanje aplikacije je deo projekta „Mobilna aplikacija za informisanje i podsticanje zapošljavanja mladih“ koji
Kapital magazin realizuje uz partnersku podršku Media i reform centra, Udruženja za razvoj preduzetništva i Saveza
studenata Filozofskog fakulteta u Nišu. Finansijski pokrovitelj projekta je Grad Niš.

Filip Jovanović, ispred Kapital magazina, gostovao je na Super Radiju i govorio o ovom projektu. Celokupan intervju možete čuti u nastavku:

Tekst i intervju: Nikola Golubović.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *