Anti sport live via Skype iz Akmačića

Akmacici putokaz

U sportskim vestima u Srbiji možete pročitati da Novak Đoković kao i obično pobeđuje, Siniša Mihajlović najavljuje dominaciju srpske fudbalske reprezentacije, ali u sledećoj deceniji, Crvena zvezda se približila Partizanu na samo 4 boda učinivši tako prvenstvo uzbudljivim…

Ako vam je dosta više istih tužnih priča o jednim te istim sportovima, Damir Purković je spremio iznenađenje – nalazi se na visinskim pripremama sa BK „Dženarika“ Prijepolje. O čemu se radi saznajte u četvrtak, 11. aprila 2013. od 18 sati i reprizno u nedelju od 15 sati.

Preslušajte emisiju …

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *