„Alphatone“ – novi vid relaksacije u Nišu

alphatone musicorn

Foto: Fejsbuk – Alphatone

Mnogo je načina za relaksaciju i smanjenje stresa u vremenu kada radimo i više od 12 sati dnevno, ali ako vam ni jedan do sada nije posebno prijao i bio efikasan, pravi je trenutak da isprobate nešto novo – „Alphatone“.
Prezentacija ovog programa koji pruža psihofizičku relaksaciju biće održana sutra u 18 sati u studiju „Musicorn“ (ul. Učitelj Tasina 2/2).

„Ovaj vid relasacije kobinuje više metoda. Bazično ovo je autogeni trening, to jest psihoterapijska tehnika koja je preuzeta sa Istoka, poslednjih godina proteklog veka, bazirana je na istočnjačkim metodama meditacije i joge. Ova metoda je iskustveno potvrđena kroz istraživanja“, rekao je za Super radio Nikola Roj Čaudori, sertifikovani trener autogenog programa i tvorac ovog

Promocija Alphatona na Danu porodice Foto: Super radio

Promocija Alphatona na Danu porodice
Foto: Super radio

programa.

„Alphatone“ je namenjen osobama od 16 do 96 godina, a koristi se radi bolje koncentracije, opuštanja, smanjenja stresa, strepnje i napetosti. U prvoj fazi ove svojevrsne relaksacije kreirana je platforma u okviru koje se vizuelno i zvučno posećuje plaža.

Mentorka u kreiranju „Alphatona“ bila je muzikoterapeutkinja Ivana Ilić koja vodi sturdio „Musicorn“.

Individualni i grupni termini za pohađanje ove metode relaksacije biće formirani u septembru. Sve informacije možete pronaći na sajtu www.alphatone.info.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *