Aleksandar Serdar večeras na Fakultetu umetnosti

Aleksandar-Serdar-txtSlavni pijanista međunarodnog ugleda Aleksandar Serdar održaće večeras klavirski recital u Koncertno – izložbenom prostoru Fakulteta umetnosti (Knjaževačka 2a) sa početkom u 20 sati.

Prof. mr Aleksandar Serdar, ispunio je karijeru koncertirajući po celoj Evropi, Americi, Brazilu, Peruu, Maroku, Libanu, Izraelu, Tajlandu i Japanu. Na velikim takmičenjima osvaja visoke nagrade, nastupa sa proslavljenim dirigentima, vrhunskim filharmonijama i ispunjava čuvene koncertne dvorane do poslednjeg mesta širom sveta.

Prvi kompakt disk snimio je za EMI, dupli disk u Luksemburgu, a zatim snimio barokni repertoar za PGP/RTS. Izvanredne kritike muzičkih časopisa navode da je pijanista sa imaginacijom i ličnošću i da poseduje retku kombinaciju autoriteta, aristokratije i duha.

Direktor projekta „Nacionalna koncertna sezona“, profesor na fakultetima u Beogradu, Nišu i Istočnom Sarajevu, a od nedavno i autor izuzetne knjige „Razvoj pijanističke tehnike“.

Ulaz na koncert je slobodan uz besplatan primerak ulaznice, a njiih možete da nabavite na sledećim mestima:

– Muzička prodavnica Happy House, Kalča I sprat

– Knjižara Indigo, Obrenovićeva 39

– Cafe bar Gnezdo, Milorada Veljkovića Špaje 11

– Cafe Tramvaj, Obrenovićeva 20

– Truba kafe, Svetozara Markovića 8

– Vespa bar, Trg Republike 1

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *