Akustična priprema za Beth Hart

Predgrupa svetski poznatoj pevačici, Bet Hart, biće Mr. Swagger, Pera Joe i Katarina Pejak. Ovaj koncert će biti održan 2. decembra 2018. godine u Hali sportova „Ranko Žeravica“, u okviru turneje povodom proslave 25 godina karijere ove pevačice.

Mr. Swagger & Pera Joe su jedan od najinteresantnijih bluz/rok bendova u regionu. Ovo je već peta godina kako sviraju zajedno po klubovima, ali i na velikim binama.

Nenad Zlatanović (Mr. Swagger) je frontman sigurno najuspešnijeg sastava na našoj bluz-rok sceni, tria Texas Flood, a njegovo akustično izdanje prikazuje drugu stranu njegove muzičke ličnosti. U procesu rada je njegov album prvenac na našem jeziku, pod nazivom „Tražim ljude kao ja„.

Njima će se pridružiti Katarina Pejak koja je pijanistikinja, pevačica i autorka. Diplomirala je na Berkliju, gde je nakon dobijanja nagrade za posebna dostignuća bila gosutujći predavač. Objavila je tri albuma u Srbiji: „Perfume & Luck“ (2010), „First Hand Stories“ (2012) i „Old, New, Borrowed & Blues“ (2016).

Ovaj trio često nastupa zajedno i svaki put spreme neko iznenađenje za publiku.

Cene ulaznica će biti: 2900 dinara (parter), 3400 dinara (tribine) i 3900 dinara (VIP), a možete ih naći na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na njihovom sajtu.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *