Aktivnosti izviđača – 24. avgust

Razigrano jato Sinope, juče u toku programa "Talenat planeta"

Razigrano jato Sinope, juče u toku programa „Talenat planeta“

Talenat planeta je kulturno zabavni program koji je za izviđače pripremljen sinoć od 21 sat, umesto najavljivanih karaoka.  Na ovoj večeri talenata svaka četa predstavila se svojim talentom. Bilo je glume, imitacija, pesme, sviranja i igranja.

Bilo je i sporta, te su momci sa planete Jupiter predstavili kako se oni pripremaju za prvenstvo u bodi bildingu, jer su želeli da predstave svoj život koji se sastoji iz treninga.

Momci sa Plutona, bili su pravi lenjivci i za veče talenata ništa nisu pripremili. Međutim, devojčice sa Neptuna nisu bile lenje pa su se predstavile scenom iz serije “Otvorena vrata”.

Kako bi zaokružili jos jedno lepo druženje u Stolivu, štab kampa je otpevao pesmu za kraj. Pesma koju su izveli zove se “Slučajno”, ali veče uopšte nije delovalo tako jer je veče dobro osmišljeno, a svi su se zabavili i uživali u dobrim imitacijama, pevanju i sviranju.  

Današnje aktivnosti su počele još u 5 sati – Stariji izviđači su otišli da planinare, a kada se vrate prenećemo njihove utiske i slike koje su zabaležili.

Mlađi izviđači - predavanje o Sunčevom sistemu, gravitaciji i planetama

Mlađi izviđači – predavanje o Sunčevom sistemu, gravitaciji i planetama

Poletarcima i mlađim izviđačima predvodnici čete održali su predavanja o Sunčevom sistemu, planetama i gravitaciji.

Izviđači danas popodne najverovatnije neće uživati u igrama na vodi jer vremenska prognoza ne uliva poverenje- oblačno je, grmi, a najavljena je i kiša. Za popodne sve izviđače okčekuje igra „pojedi lubenicu“, a poletarci će se zabavljati u glinamol radionici.

Umeće pevanja u okviru karaoka takmičenja izviđače očekuje večeras od 21 sat.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *