Akademsko pozorište traži nove glumce – prijavite se!

Kako javljaju iz Akademskog pozorišta SKC-a:

Dragi glumci i glumice, a i svi vi koji ste zainteresovani
Akademsko pozorište Studentskog kulturnog centra u Nišu, organizuje audiciju za prijem novih članova.

Ako se bavite glumom ili sebe vidite u ovoj umetnosti – subota 5. oktobar, kamerna scena Akademskog pozorišta vas očekuje tačno u podne.
Akademci žele da postanu još brojniji, a od vas se očekuje samo da imate talenta i volju za radom, a radićete sa pravim profesionalcima.

Svoj talenat treba da pokažete kroz monolog, imitaciju i recitovanje, a ako pored toga posedujte talente za pevanje, ples ili sviranje nekog intrumenta, još ste bliži tome da postanete glumac/glumica Akademskog pozorišta.

Na samoj audiciji žiri koji će odlučivati o izboru novih Akademaca čine: umetnički direktor Miloš Cvetković i stalni članovi pozorišta, koji su prethodnih godina bili na vašem mestu.

Dragi budući Akademci, suzbijte tremu, i vidimo se u subotu, tačno u podne na Kamernoj sceni Studentskog kulturnog centra.(zgrada Banovine)

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *