„45 godina čistog rokenrola“ 2. septembra u Nišu

YU grupaNajdugovečniji bend u domaćoj rokenrol sceni promovisaće svoj novi album u Nišu 2. septembra. Dvorište Banovine biće prilika da se čuju pesme sa novog albuma „Evo stojim tu“ koje je aprila meseca obravljen za PGP RTS i to nakon desetogodišnje pauze.

Petak 2. septembar biće prilika da uživamo u hitovima „Crni leptir”, “Dunave”, “Kosovski božuri”, “Čudna šuma”, “Pustinja”,”Od zlata jabuka“, “Mornar”, “Dunavom šibaju vetrovi”, “Odlazim”, “Kome se raduješ”, “Blok”…

Dragi, Žika, Petar Jelić i Igor Malešević članovi YU grupe poručuju:

Izuzetno nam je drago da ćemo u slavljeničkoj godini, u kojoj obeležavamo veliki jubilej (45 godina postojanja YU Grupe), održati koncert pred niškom publikom u Banovini, koji će nositi naziv ”45 godina čistog rokenrola ”. Za Niš nas vezuju sjajna sećanja i divne uspomene, nadamo se da će to biti još jedan od onih koncerata koji se pamti. Nišlije dođite 02.09.2016. na porciju Rokenrola

Niškom koncertu YU grupe prethodili su odlični nastupi u beogradskoj Hali sportova (pred više od 5000 ljudi) kao i novosadskom „Spensu“ (pred više od 3000 ljudi).

Informacije o ceni karte kao i prodajnim mestima još uvek nisu poznate.


 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *