Do 10 sati na izborima u Srbiji bez KiM izašlo 9,09 odsto birača

Foto: Đorđe Radošević

Foto: Đorđe Radošević

Na vanrednim parlamentarnim izborima danas je do 10 sati na biračkim mestima u Srbiji bez Kosova i Metohije glasalo 9,09 odsto upisanih birača, saopštila je Republička izborna komisija.

To je manja izlaznost nego na prethodniom izborima 2012. godine kada je za prva tri sata glasalo 11, 4 odsto upisanih birača.

Predsednik RIK-a Dejan Đurđević poručio biračima da svoje glasačko pravo mogu da iskoriste i bez poziva za glasanje, uz ličnu kartu, pasoš ili vozačku dozvolu.

Portparol OEBS-a, koji nadgleda sprovođenje vanrednih parlamentarnih izbora na Kosovu i Metohiji, Nikola Gaon rekao je za Tanjug da je do 10 sati na Kosovu i Metohiji glasalo 3.147 birača.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *